Winnie’s RipFix voor gezonde handen

Al drie generaties lang zorgt Winnie’s RipFix voor het herstellen en gezond houden van de huid. RipFix© is een oud familierecept ontstaan in de keuken van een moeder. Zij was het zat dat de handen van haar dochter ruw en kapot scheurden door alle gymnastische oefeningen die ze deed. Inmiddels is de kleine turnster een moeder en een fervent cross-fitter. Het recept is opnieuw doorgegeven naar een volgende generatie. Maar de RipFix wordt nog steeds gebruikt waarvoor het is uitgevonden: het opknappen van kapotte handen. Hierdoor is het mogelijk om na een nacht inwerken van de RipFix gewoon de handen weer te gebruiken.

Ook ontdekten ze dat het verbazingwekkend werkt op droge gebarsten hielen, nagelriemen, huiduitslag, eczeem, schrale lippen, schaafwonden, nazorg voor tatoeages en eeltplekken. RipFix bevat een gepatenteerde mix van kamfer, bijenwas, kokosolie, tea tree olie, honing en vaseline. De natuurlijke antibacteriele eigenschappen van de bijenwas helpt en versneld het genezingsproces en voorkomt verstopte porieen.

Bij een nieuwe wond is het verstandig om de losse huid te verwijderen, de wond te desinfecteren en daarna te laten drogen. Desnoods even drogen met een schoon gaasje (of schone sok). Smeer daarna een flinke hoeveelheid RipFix direct op de wond. Laat RipFix zo lang mogelijk in de wond intrekken, het liefst gedurende de nacht.

Om er voor te zorgen dat eeltplekken op handen niet gaan scheuren is het dagelijks gebruik van de puimsteen en RipFix aan te raden. Smeer na het gebruik van de puimsteen RipFix op en het zal het eelt soepeler maken. De kans op scheuren zal aanzienlijk verminderen. Niet alleen in de turn wereld is RipFix bekend. Inmiddels zijn er uiteenlopende sporters die hiervan gebruik maken. Bij crossfit, fitness en turnen is het al niet meer weg te denken uit de sporttas. Dus waarom zou je nog langer rondlopen met pijnlijke kapotte handen, lippen en zelfs kloven of eczeem? RipFix heeft inmiddels meermaals bewezen deze kwaaltjes te verhelpen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie