Over Het WOD Winkeltje

Crossfit-Olympiclifting-hetwodwinketje.nl-het wod winkeltje

Het Wod Winkeltje is inmiddels een sinds 2015 gevestigde naam op het gebied van fitness, ocr en weightlifting gear en accessoires.

Maar daar zijn er toch een aantal van in Nederland? Dat klopt zeker.
Het Wod Winkeltje onderscheid zich van de rest door middel van unieke kleuren, prints en soms een beetje gekke artikelen!

Het begon allemaal in 2015. Ik miste wat gekke prints en kleurtjes in de Nederlandse sportkleding en accessoires. Dus ik dacht: “Waarom ga ik hier niet naar op zoek?” Zo doende ben ik naast mijn twee grote passies ocr en de Vrijwillige Brandweer een webwinkel begonnen.

Het merk Unbroken Designs zag er erg interessant uit, maar die wilde uiteraard wel een serieuze partner. Nu 4 jaar verder kan ik het een behoorlijk uit de hand gelopen hobby noemen, door het toch nog veelal alleen te runnen probeer ik het persoonlijke vast te houden en ondertussen door te groeien.

Inmiddels ben ik official reseller geworden van Unbroken DesignsXoom ProjectRipFix, Versalifts ,NeckSaviour, Junk Brands, Savage Barbell, Wod ‘n Done en de door Het Wod Winkeltje geïmporteerde Jade Muscle Blades.

Ik zal altijd bezig blijven met het uitbreiden van de collectie, dus houd Het Wod Winkeltje goed in de gaten!!!

Keep going, Keep growing!!!